Normec Flexwonen Event: kaartverkoop van start!

Op donderdag 14 november organiseert Normec VRO samen met Normec FLC een event die in het teken staat van het werken met en huisvesten van arbeidsmigranten en het SNF Keurmerk.

Het Normec Flexwonen Event is hét ontmoetingspunt voor iedereen die betrokken is bij de wereld van het huisvesten van arbeidsmigranten! Of je nu uitzendbureau, huisvestingslocatie, bouwbedrijf of inlener bent, de dag is voor iedereen interessant en er zijn genoeg mogelijkheden om te netwerken!

Samenwerking met interessante partijen

Wij werken nauw samen met partijen die goed op de hoogte zijn van alle ins en outs rond de huisvesting van arbeidsmigranten. Zo zijn er workshops en lezingen van de Stichting Normering Flexwonen, De Meeuw/Nezzt, Schenkeveld Advocaten en Normec Fire Safety & Security. In één middag ben je op de hoogte van alle wijzigingen in de norm, de plannen voor de toekomst op het gebied van circulair, flexibel en tijdelijk bouwen en hoe je het hoofd kan bieden aan allerlei ingewikkelde juridische vraagstukken bij het huisvesten van arbeidsmigranten. Schenkeveld Advocaten praat je bij over allerhande juridische problemen die kunnen spelen bij het huisvesten van arbeidsmigranten en hoe je deze het hoofd kan bieden.  Verder is er ook een voorlichting van Normec Fire Safety & Security over brandpreventie en brandveiligheid in en om de woning. Het is ook mogelijk om een interactief vragenrondje bij te wonen van SNF en een inspecteur van Normec. Tijdens dit vragenrondje kan je al je praktische vragen stellen, bijvoorbeeld over het invullen van het locatieregister. Voor het vragenrondje zijn maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven!. Schrijf je nu in.   

Locatie

De bijeenkomst zal dit jaar plaatsvinden in Van der Valk hotel Tiel.

Zorg dat je erbij bent!

Ook dit jaar bieden wij verschillende workshops in twee rondes aan. Bij inschrijving kan je je inschrijven voor 3 workshops (2 workshops om te volgen en een reserve). Onderaan dit bericht tref je een overzicht van de workshops waarop je je kan inschrijven. Voor de rondleiding naar de modelwoning die speciaal voor de Dutch Design Week is ontwikkeld is maar beperkt plaats, dus wacht niet te lang met inschrijven! Schrijf je nu in.

Programma

13:00 Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers

13:30 Opening

13:35 Presentatie De Meeuw/NEZZT. Als toekomstbouwers, als specialisten op het gebied van circulair en modulair bouwen, laten ze zien wat ze doen en wat hun ideeën voor de toekomst zijn. Initiatieven die zich uitstekend lenen voor de (tijdelijke) huisvesting van arbeidsmigranten voor zowel de kleine opdrachtgever als de (hele) grote!

14:15 Presentatie Stichting Normering Flexwonen (SNF).

15:00 korte pauze

15:15 – 16:00 Workshops/lezingen ronde 1.

16:00 – 16:30 Pauze met een lekkere snack en een drankje

16:30 – 17:15  Workshop/lezingen ronde 2.

17:15 Vervolg plenair programma en afsluiting.

17:30-18:30 Netwerkborrel en ophalen goodiebag

 

De workshops

Tijdens het event worden verschillende workshops gegeven. Deelnemers kunnen kiezen uit 2 van de onderstaande onderwerpen. Bij inschrijving moet ook een derde keus gemaakt worden, deze is voor op de reservelijst (voor het geval dat workshop keuze 1 en 2 vol is).

 

 

 

Rondleiding door modelwoning NEZZT. De modelwoning is ontworpen voor de Dutch Design Week en is gericht op circulair, tijdelijk en verplaatsbaar bouwen. 

 

 Workshop SNF. Een algemene workshop over de inhoud van de SNF norm en de wijzigingen. De workshop wordt gegeven door een jurist samen met een inspecteur van Normec VRO.

 

 Advocaat Simone Smit en college Ilse van der Poel komen een interessante workshop geven over allerhande juridische problemen die (kunnen) spelen rondom de huisvesting van arbeidsmigranten. Huisvesting dient minimaal te voldoen aan de eisen die nationale en lokale wet- en regelgeving stelt zoals het Bouwbesluit, bestemmingsplan en de huisvestingsverordening maar ook het gemeentelijk beleid of de provinciale verordening. Kennis van het juridisch instrumentarium is van belang bij het bepalen van uw rechten en plichten.

 

Interactief vragenrondje met het secretariaat van SNF en een inspecteur van Normec VRO. Tijdens dit vragenrondje kan je al je praktische vragen stellen, bijvoorbeeld over het invullen van het locatieregister.

 

Algemene voorlichting brandpreventie en brandveiligheid in en om de woning.

Inschrijving en kaartverkoop Early Bird

Ben je klant van Normec VRO of Normec FLC, dan betaal je tijdens de ‘early-bird’-weken slechts €125,- exclusief btw per persoon. Deze kosten zijn inclusief de catering, workshops en organisatie. De kaarten zijn hier te bestellen.

Wees er snel bij, want voor alle workshops geldt: vol = vol!