VRO helpt organisaties bij vraagstukken over certificering.

Ons doel is een bijdrage te leveren aan eerlijke flexibele arbeid, het bevorderen van een gelijk speelveld voor opdrachtgevers en risico's op naheffingen voor afdrachten aan de overheid te beperken. Om dit zo goed mogelijk te doen, conform de wensen van onze opdrachtgevers en de eisen die de verschillende normen stellen, heeft Normec VRO een kwaliteitsmanagementsysteem. Hier vind u onze beleidsverklaring.

Dit doen wij al meer dan 35 jaar. Sinds maart 2018 maakt Normec VRO deel uit van de Normec Group. Samen met hen bieden we een compleet pakket aan diensten, zowel voor inspectie als certificatie. 

Ontwikkelen

Op verzoek van brancheorganisaties, marktpartijen en andere organisaties ontwikkelen wij nieuwe certificeringen en normen. Wij hebben de kennis en ervaring om de ontwikkeling van een nieuwe certificering in goede banen te leiden. Zo initieerden wij bijvoorbeeld de NEN 4400 norm en komt het SNA Keurmerk voort uit de VRO registers. Een ander voorbeeld is de perspectiefverklaring.

Normec VRO verzamelt, ontwikkelt en deelt kennis op het gebied van eerlijke flexibele arbeid.

Certificeren

Normec VRO inspecteert en certificeert ondernemingen die zich willen onderscheiden op eerlijke arbeid. Wij staan voor Fair Labour, ook in zaken doen. Dat betekent voor u een prettige samenwerking, korte doorlooptijden, transparante werkwijze, eerlijke tarieven en duidelijke afspraken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een certificering voor u simpel houden. Dat werkt wel zo prettig.