Wij combineren onze kennis en kunde en voeren ons dagelijks werk uit op een eerlijke manier. Daarom staan onze medewerkers voor afspraak is afspraak. Op die manier willen wij verantwoord zaken doen, vertrouwen wekken en onze klanten verder helpen.

Ons bureau heeft een nationaal en internationaal netwerk waardoor wij in staat zijn om trends op het gebied van eerlijke arbeid te signaleren en optimaal te benutten. Met deze kennis zijn wij een gedegen gesprekpartner voor brancheorganisaties.

Wie zijn wij?

VRO is een organisatie die ondernemingen helpt bij vraagstukken omtrent eerlijke arbeid. Wij voeren al meer dan 35 jaar inspecties uit voor diverse ondernemingen en dragen bij aan de ontwikkeling van nieuwe normen binnen brancheorganisaties. Wij werken voor actieve ondernemingen binnen de arbeidsbemiddeling, aannemerij, veeteelt en huisvesting.

Onze medewerkers zijn zeer ervaren onafhankelijke inspecteurs. Zij hebben hun kennis en ervaring opgedaan bij de belastingdienst, UWV, uitzendbranche en grote accountantskantoren. Zij voeren met vakmanschap, analytisch vermogen en passie de werkzaamheden onafhankelijk, correct en transparant uit.